Сливи мариновані

Складові:
- 7 кг слив

маринад:
- 1,5 л води
- 3 кг цукру
- 1 л оцту 9%
- 0,5 пакетика лаврового листа
- 0,5 пакетика гвоздики
- 0,5 пакетика духм'яного перцю

Приготування
З води, цукру, оцту та лаврового листа, гвоздики і духм'яного перцю зварити маринад. Помиті сливи залити в каструлі чи емальованому відрі кип'ячим маринадом, закрити кришкою і залишити до наступного дня. На наступний день маринад зцідити, знову закип'ятити і залити сливи. Так повторювати 4 рази (4 дні). На 5-й день сливи розкласти в гарячі простерелізовані банки, залити в кожну банку кип'ячий маринад і закрити простерелізованими кришками. Після охолодження винести в холодне місце.



Джерело: З води, цукру, оцту та лаврового листа, гвоздики і духм'яного перцю зварити маринад. Помиті сливи залити в каструлі чи е
close
Додати свій рецепт