Сирний кабачковий тортик
Катя
10.10.2015

Складові:
- кабачки
- 2 яйця 
- 4 ст.л. борошна
- сіль
- перець

начинка:
- домашній сир
- твердий сир
- часник
- майонез або сметана

- помідор для прикрашення

Приготування
Кабачки потерти на терці, добре віджати, додати яйця, борошно, посолити, поперчити. Посмажити коржики товщиною 0,5 см.

Найголовніше начинка: домашній сир змішати з майонезом ( я брала сметану) і часником, розтерти до кремоподібної маси ( я збила це все блендером). Твердий сир потерти на терці.

Кабачкові коржики почергово змащуємо: коржик, "творожна" начинка, коржик, тертий сир і знов коржик, зверху "творожна" начинка, кусочок помідора, притрусити твердим сиром. На декілька годин поставити на холод.



Джерело: Кабачки потерти на терці, добре віджати, додати яйця, борошно, посолити, поперчити. Посмажити коржики товщиною 0,5 см. Н
close
Додати свій рецепт