Сирник Захляпаний
Тортенко

Склянка 250 мл, форма для випічки 20*20см.

Складові:
тісто:
- 125 г масла
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 2/3 скл. цукру
- 3 яйця
- 1 скл. борошна
- 1 ч. л. порошку до печива 
- 3 ст. л. какао
- 1 ст. л. холодної води

сирна маса:
- 250 г домашнього сиру
- 1/2 скл. цукру
- 1 ст. л. манки
- 1 яйце

Приготування
Масло, кімнатної температури, розтерти з цукром і ванільним цукром, так, щоб цукор розчинився. Додати яйця, поступово борошно з розпушувачем та какао, в кінці влити воду, все гарно збити в гладку масу.
Форму для випікання вистелити пергаментом та вилити тісто, розрівняти.
Сир попередньо змолоти, додати яйце, цукор, манку, розтерти в однорідну масу.
Викладати сир ложкою поверх тіста в хаотичному порядку.
Пекти при 180* 45-50 хв.

close
Додати свій рецепт