Гречано-сирне печення
Тортенко

Складові:
- 200 г коровячого сиру
- 4-5 ст.л. цукру
- 2 курячі яйця 
- 1 скл (склянка 200 мл) пшеничного борошна
- 0,5 скл гречаного борошна (якщо у вас немає такої муки можете перемолоти гречану крупу)
- 1 ч.л. розпушувача

Приготування
З'єднати усі продукти: сир, борошно, яйця, цукор і розпушувач. Замісити однорідне тісто. Тісто має бути м'яким і еластичним, якщо тісто вийшло дуже м'яким додайте трохи гречаного або пшеничного борошна.
Робочу поверхню прісипьте борошном і розкачайте тісто у пласт товщиною 1 см, потім формами видавлюйте печиво. 
Застеліти деко пергаментним папером і викладіть печиво. 
Випікати у розігрітій до 180 °С духовці 15-20 хв до рум'яного кольору.

close
Додати свій рецепт