Шоколадно-чайний десерт

Складові:
основа десерту:
- 400 г гіркого шоколаду
- 400г вершків
- 40 г зеленого чаю
- 250 г збитих вершків
- 50 г порошку какао

шоколадна глазур:
- 80 г гіркого шоколаду
- 40 г вершків
- 40 г вершкового масла

Приготування
До вершків всипаємо чай і доводимо до кипіння. Проціджуємо. Заливаємо гарячими вершками шоколад. Помішуючи доводимо суміш до однорідного стану і охолоджуємо до t 35. В шоколадну масу додати збиті вершки, перемішуємо і заливаємо в круглі формочки. Поставимо в холодильник на 1 годину. І для солоду 2 ст. л цукрової пудри. Виймаємо застившу масу з формочок і присипаємо просіяним какао порошком. Прикрашаємо шоколадною глазур'ю, приготовленою із суміші вершків, масла і розтопленого шоколаду.

close
Додати свій рецепт