Салат із опеньок з перцем
Складові:
- 4 кг грибів
- 1,5 кг цибулі
- 1,5 кг болгарського перцю
- 100 мл оцту
- олія для смаження
- сіль
Приготування
Гриби перебрати, добре вимити, залити водою, довести до кипіння і варити 30 хвилин (я варила хвилин 50). Готові гриби промити водою. Цибулю і перець почистити і нарізати цибулю - півкільцями, а перець - як вам подобається. Овочі окремо посмажити на олії до напівготовності.
Потім перемішати з грибами, посолити, влити оцет ,я ще додала духмяний перець горошком і тушкувати 40 хвилин.
Гарячий салат розкласти в банки, накрити кришками і стерилізувати 0,5 л - 30 хвилин, закатати.
Вихід 5 л.
Джерело: Гриби перебрати, добре вимити, залити водою, довести до кипіння і варити 30 хвилин (я варила хвилин 50). Готові гриби пр