Пиріг на кефірі

Форму я використовувала 21х25 см.

Складові:
борошно 300 г
розпушувач 2 ч. л.
цукор 250 г
ванільний цукор 1 пакетик
яйця 3 штуки
кефір 300 мл

покриття:    
- масло 50 г
- цукор 75 г
- мигдальні пластівці або кокосова стружка 80 г

Приготування
Борошно змішати з розпушувачем, додати інші складові і збивати міксером приблизно 2 хвилини. Тісто рідке.

Форму вистелити папером для випічки, вилити в неї тісто і випікати в попередньо розігрітій духовці при t 180° ( конвекція 160°) хвилин 10 - 15 , тільки щоб злегка прихопився.

Поки тісто в духовці, готуємо покриття.

Масло і цукор розтопити в ковшику, додати мигдаль або кокосову стружку, перемішати.

Пиріг вийняти з духовки, розподілити по поверхні покриття і при такій же температурі випікати до готовності ( до проби на суху зубочистку ) ще хвилин 15.



Джерело: Борошно змішати з розпушувачем, додати інші складові і збивати міксером приблизно 2 хвилини. Тісто рідке. Форму вистелит
close
Додати свій рецепт