Паштет печінково м'ясний

Складові:
- 1 кг печінки
- 1,5 кг пісної свинини або телятини 
- 0,5 кг м'ясного шпондера
- 8 цибулин
- 4 моркви
- 6 ст. л. манки
- 8-10 яєць
- сіль, перець до смаку
- 1/2 кофейної ложечки мускатного горіха
- 1 ч. л. хмелі-сунелі (можна не додавати)

Приготування
Печінку (можна давати любу, в мене була індича) зварити у підсоленій воді, але не переварити, щоб не була тверда. Свинину (телятину) і шпондер стушкувати з додаванням цибулі і потертої моркви.
Все перемолоти на м'ясорубці, додати манку, збиті яйця, мускатний горіх, хмелі-сунелі і сіль, перець до смаку. Гарно вимішати, викласти в форму і пекти в духовці на середньому вогні до 1,5 год.



Джерело: Печінку (можна давати любу, в мене була індича) зварити у підсоленій воді, але не переварити, щоб не була тверда. Свинин
close
Додати свій рецепт