Медальйони зі свинини з соусом

Складові:
- 500 г свинячої вирізки 
- 100 г бекону 
- 50 мл вершків 20% 
- 3 червоних солодких перця
- сіль 
- чорний перець

Приготування
М'ясо миємо, обсушуємо рушничком і нарізаємо невеликими шматочками завдовжки 4-5 см. Кожен шматочок злегка відбиваємо і надаємо йому округлу форму. Обертаємо кожен шматочок смужкою бекону і закріплюємо шпажками. Швидко обсмажуємо м'ясо на розпеченій сковороді до рум'яної скориночки з двох сторін. Солимо, заправляємо чорним перцем і загортаємо кожен шматочок у фольгу. Запікаємо медальйони в розігрітій до 200С духовці 10-15 хвилин.
Солодкий перець миємо, очищаємо від насіння, нарізаємо великими квадратиками (обрізки відкладаємо ) . Квадратики перцю обсмажуємо в тій сковороді , де обсмажувалося м'ясо. Обрізки перцю заливаємо невеликою кількістю гарячої води і варимо 20 хвилин. Потім пюріруем, вливаємо вершки, солимо, добавляєм перець і доводимо до кипіння. Вливаємо пюре в сковороду з обсмаженою перцем і доводимо до кипіння. Подаємо медальйони з соусом.



Джерело: М'ясо миємо, обсушуємо рушничком і нарізаємо невеликими шматочками завдовжки 4-5 см. Кожен шматочок злегка відбиваємо і
close
Додати свій рецепт