Свинина стир-фрай

Складові:
- 300 г свинини (у мене вирізка свинна)
- 2 морквини
- 1 перець болгарський 
- 5-6 печериці 
- 1 цибуля 
- 50 мл соєвого осоусу 
- 0,5 ч. л. картопляного крохмалю 
- сік лимонний - за смаком
- 2-3 ст. л. олії

Приготування
Готуємо заливку, змішуємо крохмаль і соєвий соус. В оригінальних рецептах цієї страви потрібно додавати рисовий оцет, я замінила його лимонним соком за смаком. Готову заливку відставляємо.
Далі нарізаємо всі продукти зручними для вас шматочками однакового розміру. На рослинній олії швидко обсмажте протягом пару хвилин підготовлене м'ясо. М'ясо в сковороду кладемо порціями, щоб при виділенні соку воно встигло прожаритися до появи золотистої скоринки, а не протушилось. Овочі так само смажимо порціями, нехай вони залишаться хрусткими і соковитими всередині і збережуть свій яскравий колір. Овочі повинні вийти "на зубок".
В останню порцію смажених овочів, видавіть через прес кілька зубків часнику, додайте зелень петрушки або кінзи. Помішуємо, додаємо всі обсмажені овочі і м'ясо, заливаємо заливкою перемішуємо, все стане дуже красивими і блискучим. Потримаємо хвилинку блюдо на вогні і знімаємо з вогню.
Хочу вас попередити відразу всю заливку не потрібно лити, так як можна переборщити, наливайте порціями ви побачите і зрозумієте коли потрібно зупинитися.

close
Додати свій рецепт