Телячі крученики з сиром та шинкою

Складові:
- 1 кг телятини
- 500 г шинки
- 300 г
- твердого сиру
- 2 столові ложки борошна
- 50 г смальцю
- 2 ст. л. олії
- 1 ч. л. гірчиці
- цукор, перець, сіль

Приготування
М’ясо, наріжте кусочками, відбийте, посоліть, поперчіть. На кожну порцію покладіть по скибці шинки і твердого сиру, скрутіть у рулет, зв’яжіть ниткою, посипте борошном. Обсмаживши в смальці, складіть крученики в посуд, влийте 2—З столові ложки води і тушкуйте на слабкому вогні до готовності.
Перед подачею на стіл, вийнявши нитки, викладіть крученики на полумисок, обложіть половинками червоних помідорів, скропіть олією, розтертою з гірчицею, пучкою цукру, перцю і солі. Окремо подайте грінки з чорного хліба.

close
Додати свій рецепт