Картопля запечена в часниковому маслі
Катя
10.10.2015

Складові:
- 100 г масла вершкового
- 4 зубчики часнику
- 3 ст. л. нарізаної петрушки 
- 1 ст. л. сметани
- 200 г твердого сиру

Приготування
Картоплю відварити в мундирах, почистити її. Готуємо часникове масло: часник почистити і подрібнити, додати до розтопленого масла. Петрушку дрібно порізати, сир натерти на дрібній терці. Все з'єднати, додати сметану, посолити, поперчити і добре розмішати.
У форму змащену маслом викласти розрізану картоплю, а зверху викласти часникове масло. Запікати у духовці при 220 С - 20-30 хвилин.



Джерело: Картоплю відварити в мундирах, почистити її. Готуємо часникове масло: часник почистити і подрібнити, додати до розтоплен
close
Додати свій рецепт