Картопля з м'ясом майже по-кавказьки

Складові:
- свинина
- цибулина
- картопля
- кінза
- базилік

Приготування
Шматочок філейки нарізала порційними шматочками, посолила, підперчила й поставила смажитися на маленькому вогні. М'ясо виявилося молодим, то води не доливала , зісмажилося швидко і таке м'ясо, що можна було їси губами. Тим часом нарізала і замаринувала цибулину, обчистила кілька картоплин, помила, висушила серветкою, порізала кружечками десь мм по 5-6, посмажила фрі. Доки смажилися м'ясо й картопля, посікла кінзу й базилік. Картопля й м'ясо приготувались водночас. У кафе (доводилося теж чекати, бо готували свіже) подавали на спеціальних керамічних сковорідочках чи то формах для запікання ( десь 350 г порція). Картоплею обкладали форму, яка в цей час грілася на вогні, всередину викладали м'ясо, зверху - мариновану цибулю і щедро притрушувала сумішшю кінзи і базиліку. Коли подавали- все шипіло, шкварчало.



Джерело: Шматочок філейки нарізала порційними шматочками, посолила, підперчила й поставила смажитися на маленькому вогні. М'ясо в
close
Додати свій рецепт