Строганка з гірчицею
rutamyata
17.11.2018
Зі, здавалося б, цілком банальною тушкованою яловичиною можна експериментувати хоч до нескінченності, додаючи під час приготування щораз нові компоненти. І, як правило, виходить зазвичай не лише смачно, але й доволі цікаво, часом навіть дещо несподівано-незвично! Саме такою і є страва за цим рецептом. Втім, готуєтъся вона доволі легко та швидко, з абсолютно звичайних продуктів. Отож, спробуйте! :)

600г яловичини (вирізки), 3 ст.л. вершкового масла, 1 ст.л. борошна, 1 ст.л. столової гірчиці, 2 ст.л. сметани, 1 ст.л. томатної пасти, 2 цибулини, сіль та перець за смаком, 2 скл. води.

Яловичину нарізати тонкими смужками, посипати сіллю та перцем. На сухій пательні обсмажити борошно до золотавого кольору, додати воду й довести до кипіння, безперервно помішуючи, щоб не було грудок. Процідити, додати томатну пасту, посолити й поперчити. В останню чергу покласти сметану й довести до кипіння.

На іншій сковороді у маслі на сильному вогні обсмажити м'ясо та дрібно нарізану цибулю. Вилити у вміст соус, щільно накрити кришкою і потушкувати 10-15 хвилин.

Смачного! :)))
close
Додати свій рецепт