Яблучно-гарбузова запіканка

Складові:
- 2 скл потертих яблук
- 1 скл потертого гарбуза
- 2 яйця
- 3-4 ст л цукру
- 0,5 ч л ванільного цукру
- 2 ст л сметани 
- 1 скл муки
- 0,5 ч л розпушувача
- 1 ст л манки

Приготування
Яблуко і гарбуз потерти (терка з великими отворами ), відтиснути сік (в мене вийшла неповна склянка вітамінного соку what ). Яйця розтерти з цукром і ванількою, додати сметану , муку , розпушувач, добре перемішати. Додати в тісто яблука з гарбузом. Вийде досить густа маса. Форму для запікання змастити олією , обсипати манкою, викласти тісто і пекти 50-60 хв при 180*. 



Джерело: Яблуко і гарбуз потерти (терка з великими отворами ), відтиснути сік (в мене вийшла неповна склянка вітамінного соку wha
close
Додати свій рецепт