Фруктова піца

Складові:
тісто:
- 200 г борошна
- дрібка солі
- 1 ст. л. цукру
- 1 ч. л. розпушувача
- 4-6 ст. л. жирної сметани

начинка:
- 1 великий персик
- кілька слив
- кілька полуниць
- 1 ст. л. цукру
- дрібка кориці

Приготування
З вище поданих складників замісити некруте тісто. Кількість сметани регулюйте самі, тісто має бути мякше аніж на вареники.
Викласти ним змащену форму для випічки, формуючи невисокі бортики.

Половинку персика і кілька полуниць подрібнити в блендері (це буде наш соус).
Решту фруктів порізати дольками.
На тісто вилити соус, рівномірно його розприділити.
Викласти фрукти, посипати цукром з корицею.
Пекти 40 хв при 180 *.
Фрукти можна використати на ваш смак, цукру теж можна дати більше, все залежить від солодкості фруктів.



Джерело: З вище поданих складників замісити некруте тісто. Кількість сметани регулюйте самі, тісто має бути мякше аніж на вареник
close
Додати свій рецепт