Сирник-баунті

Складові:
тісто:
- 200 г борошна
- 2 ст. л. какао 
- 10 г порошку до печива
- 100 г цукру
- 80 г масла
- 1 яйце

сир:
- 1 кг сиру 
- 4 яйця
- 300 г цукру
- 2 ст. ложки крохмалу або 1 пакет пудингу (сметанкового чи ванільного)
- 1 пакетик ванільного цукру

кокосовий крем:
- 400 г молока
- 150 г цукру
- 300 г кокосової стружки
- 200 г масла

шоколадна поливка:
- 100 г чорного шоколаду
- 3 ст. л. сметани
- 1 ст. л. коньяку

Приготування
Масло перетерти з мукою, додати решту інгредієнтів, вимісити м'яке тісто і рівномірно розподілити його на бритванку ( в мене розмір 27х18 см).
Сир перемолоти, додати збиті з цукром яйця, крохмаль або пудинг і ванільний цукор, гарно перемішати, викласти на тісто і поставити пекти в розігріту духовку хв. на 40. 
Зварити кокосовий крем. В кипляче молоко додати цукор і кокосову стружку, зменшити газ і поварити хв. 15 - 20 до загустіння. Охолодити і збити з м'яким маслом.
Приготувати помадку: на паровій бані в мисочці розтопити шоколад з сметаною і коньяком.

На охолоджений сирник викласти кокосовий крем, зверху акуратно залити помадкою.



Джерело: Масло перетерти з мукою, додати решту інгредієнтів, вимісити м'яке тісто і рівномірно розподілити його на бритванку ( в
close
Додати свій рецепт