Баунті з вишнею

Складові:
для коричневих коржів:
- 6 жовтків
- 1 пач. маргарину
- 1 скл. цукру
- 3 ст. л. сметани
- 3 ст. л. какао
- 1,5 скл. борошна
- 150 г кокосової стружки
- 1 пач. порошку до печива
- 100 г арахісу
- 6 білків
- 1 скл. цукру

для середнього коржа:
- 100 г маргарину
- 2 ст. л. сметани
- 2 жовтки
- 1 ст. л. оцту 
- 300 г борошна
- білки 
- вишні у своєму соці

крем: 
- Шарлот

Приготування
Коричневі коржі: жовтки збити з цукром, поступово додати сметану, м'який маргарин, какао, борошно з порошком, кокос. Тісто як дуже густа сметана. Поділити на 2 част.
Білки добре збити з цукром.
Форму для випічки застелити пергаментом, викласти одну частину тіста, посипати арахісом і викласти половину білків.
Пекти на невеликому вогні . (Пекла 30 хв)
Аналогічно спекти другий корж.

Середній корж: маргарин посікти з борошно, додати жовтки сметану і оцет. Замісити тісто як на вареники і поставити в холодильник. (Замісила на ніч)
Тісто розділити на 2 част. Одну частину розкачати, викласти вишні.
На вишні викласти 2 збиті білки з цукром. Зверху накрити другою розкачаною частиною тіста. Поколоти вилкою і пекти. (Прибл. 30 хв.)

Перемащуємо так: коричневий корж, білками до середини-крем-середній з вишнями-крем- коричневий корж, білками до середини.



Джерело: Коричневі коржі: жовтки збити з цукром, поступово додати сметану, м'який маргарин, какао, борошно з порошком, кокос. Тіс
close
Додати свій рецепт