Вафельно-шоколадний торт

Складові:
- 6 круглих вафель (Д-25)
- 300 г гіркого шоколаду ( я давала 100г)
- 175 г масла
- 1/2 склянки молока
- 200 г ванільної халви
- 1/3 скл. цукру
- 1,5 ч. л. ванільної есенції
Приготування
Масло порізати на кусочки, покласти в посудину, туди ж налити молоко. Варити на маленькому вогні поки не розтопиться масло. Додати цукор, халву, шоколад і варити помішуючи 5-7 хвилин, поки не вийде однорідна маса (шоколад і халва має повністю розчинитися). Зняти з вогню і додати есенцію. Розмішати, дати крему охолонути і перемазати вафлі. Поставити в холодильник на 2-3 години.