Ф-20*30
Складові:
коричневі коржі:
- 3 яйця
- 1 скл. цукру
- 150 г м’якого маргарину
- 1 ч. л. соди з оцтом
- 1,5 скл. борошна
- 5 ст. л. какао
бісквіт:
- 3 яйця
- 3 ст. л. цукру
- 3 ст. л.борошна
- чуть порошку до печива
ще потрібно:
- 1 л вишень в своєму соці
- 300 г шоколаду розвести молоком (прибл.6 ст.л.)
крем:
- 400-450 г масла
- 1 скл. пудри
- 1 скл. холодного пареного молока
- лимонний сік
Приготування
Коричневі коржі: яйця збити з цукром. Додати маргарин, борошно, какао, соду з оцтом.
Бісквіт: білки збити з цукром, по одному додати жовтки, в кінці додати борошно з порошком, легко вимішати.
Крем: масло збити з пудрою, повільно вливати молоко і збивати. В кінці додати трошки лимонного соку.
Складаємо:
1.Бісквіт порізати на полоски (в мене 8,можна більше,щоб були тонші)
2.Коричневий корж змастити кремом,викласти 4 полоски бісквіту.
3.Між полосками викласти вишні.
4.Вишні полити шоколадом.
5.Змастити кремом.
6.Тепер на вишні викласти полоски бісквіту,а на бісквіт-вишні.
7.Поливаємо шоколадом вишні.
8.Змащуємо кремом і накриваємо другим коричневим коржем.
Джерело: Коричневі коржі: яйця збити з цукром. Додати маргарин, борошно, какао, соду з оцтом. Бісквіт: білки збити з цукром, по о