Трускавкові мафіни
Складові:
- 250 г борошна
- 100 г цукрової пудри
- 150 г трускавки (в оригіналі трускавки і малини порівну)
- 75 г вершкового масла
- 175 г молока
- 1 велике яйце
- 1 ст. л. порошку до печива
Приготування
Духовкурозігріти до температури 200 с.
У великій мисці змішати цукор, порошок для печива і просіяти борошно. До цієї суміш борошна додати масло допомогою вилки так, щоб масло роздрібнилося на крихти. В окремій мисці збити яйце і молоко разом, а потім це додати до суміші борошна. Легкими рухами змішати, проте - суміш не повинна бути однорідною ігладкою. Полуницю (можна розрізати її навпіл) і малину додати до тіста, або ж поклати зразу у формочку. Пекти в духовці 15-20 хвилин або золотисто-коричневого кольору.
Джерело: У великій мисці змішати цукор, порошок для печива і просіяти борошно. До цієї суміш борошна додати масло допомогою вилки