Складові:
на 12 мафінів:
- 250 г борошна
- 150 г цукру
- 1,5 ч. л. порошку для випічки
- щіпка солі
- 1 яйце
- 100 г рослинної олії (тільки не оливкова)
- 180 г молока
- 150 г малини (у мене заморожена)
- 1 ст. л. з гіркою - варення з троянд
крем:
- 150 г Маскарпоне (або вершкового сиру)
- 50 г масла
- 50 г білого шоколаду
- 40 г цукрової пудри
- 2 ч. л. рожевої води (опціонально)
- 1 ч. л. харчового барвнику (червоний)
Приготування
Для маффінів: спочатку змішуємо сухі інгредієнти, потім мокрі інгредієнти, ну а потім з'єднуємо всі разом і додаємо малину (або будь-яку ягоду на ваш смак)!
Викладаємо у формочки і в розігріту до 180 Ц. духовку на 15-17 хв. Даємо повністю охолонути.
Для крему: маскарпоне збити з цукровою пудрою- збиваємо міксером на невеликій швидкості кілька хвилин. На водяній бані розтоплюємо шоколад з маслом. Залишаємо на 5 хв. трохи охолонути . Змішуємо маскарпоне і шоколад , додаємо рожеву воду і барвник, акуратно все перемішуємо. Кладемо в холодильник на 15-20 хв. За допомогою кулінарного шприца або сакапоша прикрашаємо зверху остиглі мафіни.
Джерело: Для маффінів: спочатку змішуємо сухі інгредієнти, потім мокрі інгредієнти, ну а потім з'єднуємо всі разом і додаємо мали