![](/_pu/33/57041876.jpg)
Складові:
- 250 г цукру
- 50 г дріжджів
- 0,5 літра молочка (теплого)
- 2-3 ст. л.
- 5 яєць
- 100 г масла
- 2 ст. л. олії
- 1,5 кг борошна
- щіпка солі
- ванілін
Приготування
Цукор -2-3 ложки столові, дріжджі ретельно розмішати, додати молоко, і залишити в теплому місці на пів години.
Жовтки збити з цукром, додати масло, сіль, ванілін, Добре вимішати.
Додати сюди опару.Знову вимішати і накрити рушником та залишити в теплі на 1 годину.
Потідати муку, олію, знову залишити щоб піднімалось.
Як добре тісто виросте, на змащену бляшку викладати пиріжки. Викладайте пиріжки швом донизу (начинка довільна).
Я робила частину з какао, частину з яблучним повидлом.
Мають трошки пінятись на бляшці, потім змастити збитим яйцем та випікати при температурі 180 градусів приблизно 30 хв. (Час залежить від величини пиріжків)
Джерело: Цукор -2-3 ложки столові, дріжджі ретельно розмішати, додати молоко, і залишити в теплому місці на пів години. Жовтки зб