Сливове варення з горіхами

Складові:
- 1 кг слив (бажано венгерок)
- 4 скл. цукру
- 150 г воловських горіхів почищених
- 2 ст. л. коньяку

Приготування
Сливи миємо, розрізаємо пополам і виймаємо кісточки.
Складаємо в посудину і засипаємо цукром, залишаємо на 5-6 год, щоб пустили сік. Якщо соку мало можна долити води. Варимо 20 хв помішуючи. Додаємо горіхи і варимо ще хвилин 15. Відставляємо з вогню. На другий день варимо до готовності, помішуючи. Трохи охолоджуємо і додаємо коньяк, вимішуємо. Розкладаємо по стерилізованих банках і закриваємо.



Джерело: Сливи миємо, розрізаємо пополам і виймаємо кісточки. Складаємо в посудину і засипаємо цукром, залишаємо на 5-6 год, щоб
close
Додати свій рецепт