
Складові:
- 1/2 скл. борошна
- 1/2 скл. вівсяних пластівців
- 1 яйце
- 2 білки
- 1/2 скл. цукру (можна трошки і менше цукру)
- 1-3 ч. л. меду
- кефір
- порошок до печива
- яблука
- кориця
- ванільний цукор
- какао
Приготування
Білки з цукром збити +мед.
До збитих білків додати просіяне борошно і вівсяні пластівці, додати кефір до консистенції млинцевого тіста. Дати трошки настоятися до 30 хвилин щоб пластівці набухли.
Порошок до печива розмішати з мукою і всипати в тісто вимішати добре
За бажанням в тісто додати какао, корицю, ванільний цукор, усе гарно вимішати.
Яблука почистити, нарізати дольками ( скропити лимонним соком щоб яблука не потемніли)
Деко змастити олією поскладати яблука і залити тістом.
Випікати 30-40 хвилин в розігрітій духовці при температурі 180 градусів.
Джерело: До збитих білків додати просіяне борошно і вівсяні пластівці, додати кефір до консистенції млинцевого тіста. Дати трошки