Салат з зелених бобів, бринзи та бекону

Складові:
- 1 чашка відвареих бобів
- бринза маринована
- 2-3 плястерки підсмаженого бекону
- 2-3 помідорки - чері
- 1/4 фіолетової цибульки
- олія, сіль(в мене морська разом з кольоровим перцем)
Приготування
Біб відварюємодо готовності, очищуємо відбілої шкірки. Бекон злегка засмажуємо на сковорідці. Помідорки ріжемо навпіл. В порційній тарілці змішуємо боби, бринзу, цибульку, бекон, зверху ставимо половинки чері. Поливаємо олійкою, солимо перчимо.
Джерело: Біб відварюємодо готовності, очищуємо відбілої шкірки. Бекон злегка засмажуємо на сковорідці. Помідорки ріжемо навпіл. В