Складові:
- 1 великий буряк
- 1 велика морквина
- 3 великі картоплини
- 4 яйця
- 1 цибулина
- 1 банка консервованої кукурудзи
- куряче філе (за бажанням)
- сіль, чорний перець
- майонез
Приготування
Буряк, моркву та яйця відварити до готовності. Нарізати кубиком. Цибулю теж нарізати кубиком.
Картоплю почистити, натерти на грубій тертці, замочити в холодній воді. На сковорідку налити трохи олії та обсмажити натерту картоплю. Для цього добре віддтиснути її від води, викладати по 2-3 ложки, розрівнюючи тоненьким шаром по сковорідці. Коли зарумяниться з однієї сторони - перевернути на іншу. Після обжарення викласти на тарілку та дати стекти лишній олії.
Змішати нарізані овочі, обсмажену картоплю, консервовану кукурудзу. Приправити сіллю та перцем. Заправити майонезом.