Салат з карамелізованою грушею та сиром Рокфор
Тортенко

Складові:
- груші 
- волоські горіхи
- 100 г меду
- 200 г блакитного сиру 
- 200 г салату (мікс салату)
- 2 ст. л . бальзамічного оцту 
- 4 ст. л. оливкової олії
- сіль, перець

Приготування
Грушу порізати на порційні частини. Беріте кількість груш з розрахунку 1/2 штуки на порцію.
На сковороді з антипригарним покриттям розтопити мед. Як тільки він закипить, викласти груші. Обжарте до золотистого кольору, переверніть і карамелізуйте з іншого боку.
Викладіть груші на тарілку, попередньо скропивши її маслом, щоб груші не прилипли. Після груш, в сковороду викласти горіхи і обсмажити. Салатні листя, якщо потрібно, помийте і просушіть.
Розкладіть по тарілках. Виложіть груші, поріжте сир і посипте горіхами. Для заправки змішати оливкове масло з бальзаміком, посолити, поперчити і полити салат. Подавайте відразу ж.

close
Додати свій рецепт