![](/_pu/31/72473423.jpg)
Складові:
- 3 кг баклажанів
- 300 г солодкого перцю, порізаного соломкою,
- 300 г натертої по-корейськи моркви
- 300 г цибулі- півкільцями
- 3 середніх голівки часнику (вичавити через часничницю)
маринад:
- 1 скл. кип'ятку
- 0,5 скл. олії
- 1 склянка оцту
- 5 ст. л. (без гірки) цукру
- 1 ст. л. (з гіркою ) солі
Приготування
Баклажани почистити (а я сьогодні забула!), порізати соломкою, обсмажити до золотистого кольору ( краще недосмажити, ніж підгорять!)
Додати перець, моркву, цибулю і часник.
Перемішати і залити маринадом.
Ще раз добре перемішати. Залишити на 2 години, щоб вихолов. (Тут треба добре стерегти від домочадців, бо, як тільки доберуться, зберігати буде нічого! )
Розкладати в стерильні банки під капронові кришки. Зберігати в холодильнику.
Джерело: Баклажани почистити (а я сьогодні забула!), порізати соломкою, обсмажити до золотистого кольору ( краще недосмажити, ніж