Рулетики з форелі
Складові:
- форель річкова 3 шт
- сіль, перець, часник
- сік з половини лимона
- часник
- сметана 200 г
- плавлений сир бутербродний, пластинками 3 шт
Приготування
Рибу почистити, відділити від хребта і костей. З одної рибини вийде 2 філе. Кожну з них розрізати повздовж ще на дві полоски. Замаринувати рибку сіллю, перцем і лимонним соком. З кожної смужки робити рулетик і в середину класти невеличкий зубчик часнику. Обжарити на сковорідці з обох сторін.
Коли рулетики гарно зарум'яняться, то полити їх сметаною. До сметани попередньо 100 гр води і щіпку солі.А потім на кожен рулетик положити половинку шматочка сира. Все накрити кришкою і протушити ще 5 хв.