![](/_pu/35/67496274.jpg)
Складові:
- 2 яйця
- 3-4 ст. л. ванільного цукру
- 1 скл. кефіру
- 1 скл. борошна, просіяти
- 2-3 ст. л. манки
- цедра лимону
- 1/2 ч. л. кориці
- 1 ч. л. соди
карамельний соус:
- 2/3 скл. цукру
- 2/3 скл. жирних вершків (33-35%)
- 1/2 скл. молока
Приготування
Яйця збити вінчиком з цукром. Додати гарбузове пюре і цедру лимону, з'єднати все вінчиком. Влити кефір і добре розмішати. Всипати порціями просіяне борошно, акуратно вимішуючи гладке тісто, додати манку, соду, погашену оцтом, все вимішати і залишити на 5-10 хвилин, щоб манка набухла.
Сковорідку розігріти, пензликом змастити олією і випікати панкейки по 2 хвилини з кожної сторони. до рум'яності.
Для початку викладаємо цукор в ковшик або в каструльку з товстим дном. Вони повинні бути достатньо глибокі, ставимо на вогонь і постійно помішуючи, даємо цукру покоричневіти і перетворитись на карамель. Коли карамель стане повністю рідкою без грудочок цукру, зменшуємо вогонь і додаємо гарячі!!!, доведені до кипіння вершки. Суміш почне підійматись, помішуємо вінчиком або силіконовою лопаткою і тримаємо ще хвилинку. Готовий соус виливаємо в ємкість і даємо охолодитись. Якщо він вийшов загустий, його можна розвести молоком.