Пудинг Єви
enjoy
25.05.2016

Складові:
- 2-3 яблука 
- сік половини лимона
- 50-100 г цукору 
- 1/2 ч. л. кориці 

для бісквіта:
- 100 г вершкового масла
- 50-100 г цукру
- 2 яйця 
- 170 г борошна
- 1 ч. л. розпушувача
- щіпка солі
- 1 пачечка ванільного цукру

Приготування
Духовку попередньо розігріти до 160 градусів. Яблука очистити від шкірки і серцевини. Нарізати тонкими часточками. Злегка полити лимонним соком, щоб яблука не потемніли. Збити вершкове масло, цукор і ванільний цукор. В окремій мисці змішати борошно, розпушувач і сіль. Додати в масляну суміш злегка збиті яйця і 1/4 борошна. Добре перемішати. В тісто додати решту борошна і вимісити до однорідності.
На дно порційних формочок або на дно форми для пирога розкласти яблука. Полити яблука лимонним соком, посипати цукром і корицею. Якщо яблука дуже кислі, тоді потрібно трохи більше цукру. Викласти тісто на яблука, рівномірно розподіляючи ножем поверхню бісквіта. Відправити в духовку на 60-85 хвилин, до золотисто-рум'яного кольору. Якщо температура буде вище 160 градусів, верх пудингу може тріснути, але це ніяк не вплине на смак випічки.
Подавати можна як у теплому вигляді, так і в холодному.

close
Додати свій рецепт