![](/_pu/33/72450810.jpg)
Складові:
тісто:
- 200 г борошна
- дрібка солі та кориці
- 1 ч. л. какао
- 0,5 ч. л. розпушувача
- 1 ст. л. цукру
- 3 ст. л. жирної сметани
- 2 ст. л. олії
- 1-2 ст. л води при потребі
пудингова маса:
- 250 мл молока
- 3 ст. л цукру
- 2 яйця
- 100 г сиру домашнього
- 1 п ванільного пудинга ( 40 г)
помадка:
- 50 г білого шоколаду
- 1 ст. л. сметани
Приготування
Тісто: сухі складники тіста всипати в миску, додати рідкі компоненти ( окрім води) . Добре вимісити і в останню чергу , при потребі, додати воду. Тісто має бути мяке, еластичне, не липнути до рук.
Пудингова маса: яйця розтерти з цукром та сиром, додати пудинг та молоко ( я все відразу закинула в блендер і злегка збила) . Отримаємо жовте молоко)
Взяти форму для випічки 21 см.
Змастити олією.
Тісто розтачати і викласти ним дно форми, заодно зформувати бортики 3-4 см висотою. Щільно викладайте.
Вилити наше молоко в форму з тістом.
Пекти при 180 * 45-50 хв.
Охолодити.
Помадка: шоколад з сметаною розтопити на водяній бані.
Полити холодний тарт.
Джерело: Тісто: сухі складники тіста всипати в миску, додати рідкі компоненти ( окрім води) . Добре вимісити і в останню чергу ,