
Складові:
- 500г кабачків
- 1 яйце
- 1/3 ч.л. розпушувача
- 150г борошна
- 5 ст.л. кефіру (сироватки, ряжанки ...)
- 3 ст.л. олії
- 1/3 ч.л. куркуми
- 1/3 ч.л. карі
- 1/3 ч.л. чорного меленого перцю
- пучок кропу сіль
начинка:
- 3-4 ст.л. майонезу
- 2 зубчика часнику
- 1 середня морква
Приготування
Кабачки миємо, чистимо і тремо на тертці, гарненько солимо, перемішуємо і залишаємо хв на 10. Після того як кабачки дали сік віджимаємо, зливаємо рідину (вона нам не потрібна) додаємо до кабачків яйце, кріп, кефір, спеції, розпушувач, борошно, солимо якщо потрібно, все змішуємо. Беремо приблизно 150-200мл.теплой кип'яченої води і розводимо наше тісто, повинно вийти як рідка сметана. Додаємо олію в суміш і випікаємо на гарячій сковороді.Тремо моркву, часник, додаємо майонез, змащуємо млинець і згортаємо.
Джерело: Кабачки миємо, чистимо і тремо на тертці, гарненько солимо, перемішуємо і залишаємо хв на 10. Після того як кабачки дали