Печиво пташині гнізда

Складові:
тісто:
- 3 ст. л. сметани
- 3 ст. л. цукру
- 3 жовтки
- до 2-х склянок борошна (залежить від яєць і густоти сметани)
бізе:
- 3 білки
- 1 скл. цукру
- 1 скл. підсушених горіхів.
Приготування
Жовтки збити з цукром, додати сметану і замісити туге тісто. Розкачати, порізати, як домашню лапшу. Підсушити в духовці , слідкувати, щоб не стало коричневим.
Білки збити з цукром, додати подрібнені горіхи, а також підсушене тісто. Все перемішати і ложечкою викладати на деко, застелене пергаментом. Пекти 10 хвилин при т.180С.
Джерело: Жовтки збити з цукром, додати сметану і замісити туге тісто. Розкачати, порізати, як домашню лапшу. Підсушити в духовці