![](/_pu/34/02977634.jpg)
Складові:
світле тісто:
- борошно пшеничне 140 г
- розпушувач - неповна 1 ч.л.
- ванілін на кінчику ножа
- цукор-пісок 70 г
- яйце 1
- молоко 115 мл
- олія 40 мл
темне тісто:
- борошно пшеничне 125 г
- розпушувач - неповна 1 ч.л.
- какао-порошок 15 г
- ванілін на кінчику ножа
- цукор-пісок 70 г
- яйце 1
- розчинна кава 115 мл
- олія 40 мл
Приготування
Світле тісто: у одній мисці змішуємо всі рідкі інгредієнти, в іншій - сипучі, вливаємо перші до другого, швидко перемішуємо.
Таким же чином робимо темне тісто.
По дві столові ложки кожного тіста перекладаємо в кондитерські мішки (я використовую звичайні кульочки).
Інше тісто розподіляємо по формах, заповнюючи кожну приблизно на 3/4, і робимо горошки тістом з кондитерських мішків.
Випікаємо при 180 градусах 20-25 хвилин (до сухої тріски).
Джерело: Світле тісто: у одній мисці змішуємо всі рідкі інгредієнти, в іншій - сипучі, вливаємо перші до другого, швидко перемішу