Лимонний кекс з сушеною журавлиною
Складові:
- 100 г вершкового масла
- цедра з двох лимонів
- 1 скл. цукру
- 2 яйця
- 2 ст. л. лимонного соку
- 1/3 скл. молока
- 1 1/2 скл. борошна
- 1/2 ч. л. розпушувача
- 1/2 ч. л. соди
- 1/2 ч. л. солі
- 1\2 склянки сухої журавлини
Приготування
В чаші міксера збити масло з цукром і лимонною цедрою до світлої повітряної маси.
Додати яйця, сік лимона і молоко і перемішати з допомогою ложки (можна трошки збити).
В окремій посудині змішати просіяне борошно, розпушувач, соду, сіль і журавлину.
Додати масляну суміш і обережно перемішати до однорідності тіста.
Якщо є необхідність, змастити форму маслом, викласти тісто і пекти до готовності.
Повністю охолодити.