Мозаїка, мариновані баклажани
enjoy
04.12.2018

Баклажани порізати кільцями, покласти в солeну воду і залишити на годину. Воду злити, баклажани віджати руками і обсушити на серветці.
Обсмажити на рослинному маслі (тільки не засмажувати до коричневого кольору).
Промокнути від масла на серветці.
Перці очистити, порізати кожен перець на кілька половинок і запекти в духовці на ришітці при 200 градусах 45-50 хвилин.
Остудити готові перці 5 хвилин і покласти в пакет на 30 хвилин, очистити від шкірки і порізати кубиками.
Змішати перець з часником (через прес для часнику), додати зелень, посолити, поперчити.
Укласти в скляний посуд шарами.
Змішати воду, оцет і сіль (за смаком).
Залити баклажани (маринад повинен прикрити верхній шар).
Закрити кришкою і поставити в холодильник на добу.
 

Інгрідієнти для рецепту:


- 3 баклажана
- 1 середня головка часнику
- 4 різнокольорових болгарських перці
- Перець, кріп, кінза - по 3 столові ложки в дрібно посіченому вигляді
- Сіль, чорний перець (мелений)
- 1/3 склянки яблучного оцту
- 2/3 склянки холодної кипячeної води
- олія

close
Додати свій рецепт