![](/_pu/28/18575042.jpg)
Складові:
- 500 гр морських гребінців
- 50 гр зеленої цибулі
- 50 гр зелені петрушки
- 25 гр зелені кропу
- 50 мл оливкової олії
- 1 зубчик часнику
- сіль морська
Приготування
Гребінці добре промити, скинути на друшляк аби стекла зайва вода.
В цей час всі інші інгредієнти загрузити в блендер і перебити на максимальній потужності до консистенції густого соусу.
В невелику форму на дно вилити 1/3 соусу, зверху викласти гребінці. Залити все соусом, що залишився. Розрівняти гребінці аби вони були всі покриті соусом (не перемішувати). Запікати в духовці 15-20 хвилин при температурі 200 градусів. Гребінці повинні бути ніжними, дуже важливо не перетримати гребінці в духовці, аби вони не стали твердими та гумовими.
Як виявилося, всі молюски та членистоногі церквою не визнані ні рибою, ні м'ясом, тому в піст вони можуть стати джерелом білку та корисних речовин.
Джерело: Гребінці добре промити, скинути на друшляк аби стекла зайва вода. В цей час всі інші інгредієнти загрузити в блендер і п