Складові:
- 3 великих червоних солодких перця
- 1,5 чашка дрібно нарізаної цибулі
- 2 ст. л. подрібненого часника
- 1 ст. л. солодкої паприки
- ¼ ч. л. кориці
- від 1/8 до ¼ ч. л. червоного перцю
- 1,5 чашка гов'яжого бульйону и 1 чашка воды або 2,5 ч. води (бажано брати менше рідини)
Приготування
Перці запекти в духовці, очистити від шкірки і нарізати невеликими шматочками.
В сковорідці розігртіи олію, додати цибулю і обсмажити на середньому вогні до м'якості і легкої золотистості.
Додати печений перець, часник, спеції. Готувати близько хвилини. Потім додати рідину, довести до кипіння, зменшити вогонь і тримати на маленькому вогні близько години (кришкою плотно не закривати). Подрібнити його в блендері та приправити сіллю і чорним перцем.
Джерело: Перці запекти в духовці, очистити від шкірки і нарізати невеликими шматочками. В сковорідці розігртіи олію, додати цибул