
Складові:
млинці:
- 2 яйця
- 200 борошна
- 300 мл молока
- 100 г мороженого шпинату
- 1 ст. л. цукру
- 1 ч. л. солі
- 3 ст. л. олії
- олія для змазування сковорідки
начинка:
- 150 г лосося слабосоленого
- 200 г вершкового плавленого сиру
Приготування
Збити яйця, додати молоко, сіль, цукор, олію, борошно. Розмішати до утворення однорідної маси.
Додати розморожений і подрібнений блендером шпинат і знову ретельно розмішати.
Дати постояти 10 хвилин.
Посмажити тоненькі млинці, якщо сковорідка з керамічним або тефлоновим покриттям, то змащувати її олією не потрібно.
Викласти млинці на тарілку, щоб охололи.
Готові млинці змастити вершковим сиром, покласти поверх полоски лосося.
Згорнути рулетиком і перед подачею розрізати навпіл навскоси.
Джерело: Збити яйця, додати молоко, сіль, цукор, олію, борошно. Розмішати до утворення однорідної маси. Додати розморожений і под