Пісне пісочне печиво

Складові:
- 3 скл. борошна (склянка 250 мл)
- 1 скл. кукурудзяного крахмалу (можна картопляний)
- 150 мл олії
- на кінчику ножа сіль
- 1 ч. л. розпушувача
- 1 скл. цукру
- 1 п. ванільного цукру (10 г )
- 150 мл води
Приготування
Змішати борошно, крохмал, розпушувач та пересіяти. Влити олію та перемішати.
Сіль, цукор, ванільний цукор розчинити у воді і додати у мучну суміш.
Тісто повинне вийти мягке. Розкачуємо тісто - товщиною не більше 1 см.
Вирізаємо довільні фігурки або розрізаємо на кубики.
Печиво випікаємо близько 15 хв при температурі
180-200 градусів (час випікання і температура залежить від вашої духовки). У газовій ставте меншу температуру ніж в електричній.
Джерело: Змішати борошно, крохмал, розпушувач та пересіяти. Влити олію та перемішати. Сіль, цукор, ванільний цукор розчинити у во