Лаваш засмажений з сиром у яйці
![](/_pu/28/83185391.jpg)
Складові:
- лаваш вірменський
- сир голландський
- яйце
- сіль
- спеції
- перець
- олія для жарки
Приготування
Лаваш порізати на полоски.
Сир порізати шматочками або полосками не ширше полоски лаваша. (приблизно так щоб двічі обгорнути сир).
Яйця збити вилкою з сіллю, спеціями, перцем.
Кожен шматочок сиру обгорнути в лаваш, вмокнути в яйце, і обсмажити з двох сторін приблизно від 3 до 5хв з двох сторін на сковорідці з олією. Смажиться дуже швидко.
Готові млинчики скласти на тарілку. Подавати з чаєм, капучіно або кавою.
Джерело: Лаваш порізати на полоски. Сир порізати шматочками або полосками не ширше полоски лаваша. (приблизно так щоб двічі обгор