Курячі пальчики Смакота
enjoy
08.05.2015

Складові:
- куряче філе 2 шт.
- панірувальні сухарі 6 ст.л.
- сіль, перець для приправляння
- 2 ч.л. приправи до курки
- 2 ст.л. кунжуту
- олія для смаження

Приготування
Курячу грудинку порізати полосками ( такої товщини, як вам подобається). Посолити, поперчити до смаку.

Робимо паніровку: Беремо панірувальні сухарі, приправу до курки ( можна будь-які інші приправи на ваш смак), кунжут - все у таких пропорціях, які подані вище.

І все добре перемішуємо!

Мокаємо в цю паніровку наші курячі полосочки і обжарюємо!



Джерело: Курячу грудинку порізати полосками ( такої товщини, як вам подобається). Посолити, поперчити до смаку.
close
Додати свій рецепт