![](/_pu/31/12529000.jpg)
Складові:
- 4 шт. курячої грудки
- 4 шматки моцарелли
- 4 шматки шинки
- 180 г брокколі
- 1 яйце
- ½ ст.л. води
- ¼ скл. панірувальних сухарів
- сіль і перець - за смаком
- суха петрушка, часниковий порошок
Приготування
Духовку нагрійте до 175 градусів. Розділіть брокколі на суцвіття і відваріть їх пару хвилин в киплячій воді. Потім негайно помістіть в крижану воду, щоб вони не втратили колір. Курячі грудки посоліть і поперчіть, присипте часниковим порошком. Викладіть на грудку по 1 шматку моцарели, шинки, трохи брокколі, скрутіть і закріпіть зубочисткою. Викладіть в окремі тарілки панірувальні сухарі, збите яйце з половиною столової ложки води. Обмокніть кожен рулетик в яйце, потім в панірувальні сухарі. Викладіть рулетики в блюдо для запікання і поставте в духовку на 25-30 хвилин до готовності.
Джерело: Духовку нагрійте до 175 градусів. Розділіть брокколі на суцвіття і відваріть їх пару хвилин в киплячій воді. Потім негай