Крученики по житомирськи
Складові:
- 500 г свинини
- 2 цибулини
- борошно
- 3 квашених огірки
- 4 ст. л. сухарів
- спеції
- сіль
- 4 ст. л. томатної пасти
Приготування
М'ясо нарізати і відбити як на відбивні, посипати перцем і посолити. На середину кожної скибочки покласти фарш, м'ясо згорнути у вигляді маленького рулету, панірувати у борошні, обсмажити, викласти в сотейник, залити томатним соусом(паста+вода), додати спеції і тушкувати до готовності.
Фарш: дрібно нарізати цибулю і легенько підсмажити її на олії . Коли трошки охолоне додати сухарі і дрібно нарізані огірки. Перемішати.
Джерело: М'ясо нарізати і відбити як на відбивні, посипати перцем і посолити. На середину кожної скибочки покласти фарш, м'ясо зг