Кабачки по селянськи
Катя
10.10.2015

Складові:
- 2 кабачки 
- 4 помідора
- 4 яйця
- 4 зубчики часнику
- олія
- сіль
- 2 ст. л. сметани або майонезу
- перець
- зелень

Приготування
Кабачки порізати не дуже дрібними кубиками. Обсмажити кабачки до мякості. Помідори порізати і додати їх до кабачків, потушити до готовності помідорів - хвилин 5 . Яйця збити, вилити до овочів і довести до готовності, зрідка помішуючи.
Додати сметану, посолити, поперчити. Протушити 3 хвилини і додати зелень, часник, накрити кришкою і буквально 2 хвилини протушити.



Джерело: Кабачки порізати не дуже дрібними кубиками. Обсмажити кабачки до мякості. Помідори порізати і додати їх до кабачків, пот
close
Додати свій рецепт