Як приготувати тісто для чебуреків

Складові:
- борошно 640г
- вода 160 мл.
- яйце 1 шт.
- масло рослинне 30 мл.
- сіль 1 чайна ложка
Приготування
Виливаємо воду в каструлю і доводимо до кипіння, додаємо масло і сіль. Всипаємо 0,5 склянки борошна. Перемішуємо, щоб зникли грудочки. Залишаємо остигати. Далі додаємо яйце, знов перемішуємо. На столі робимо гірку з борошна, виливаємо отриману масу. Місимо тісто, воно має бути тугим. Після цього залишаємо тісто на 30 хвилин і знову вимішуємо. Залишаємо ще на 30 хвилин. Тепер можна ліпити чебуреки.
Джерело: Виливаємо воду в каструлю і доводимо до кипіння, додаємо масло і сіль. Всипаємо 0,5 склянки борошна. Перемішуємо, щоб з