Як приготувати тісто для чебуреків
enjoy
07.05.2015

Складові:
- борошно 640г
- вода 160 мл.
- яйце 1 шт.
- масло рослинне 30 мл.
- сіль 1 чайна ложка

Приготування
Виливаємо воду в каструлю і доводимо до кипіння, додаємо масло і сіль. Всипаємо  0,5 склянки борошна. Перемішуємо, щоб зникли грудочки. Залишаємо остигати. Далі  додаємо яйце, знов перемішуємо. На  столі робимо гірку з борошна, виливаємо отриману масу.  Місимо тісто, воно має бути тугим.  Після цього залишаємо  тісто на 30 хвилин і знову вимішуємо. Залишаємо ще на 30 хвилин. Тепер можна ліпити чебуреки.



Джерело: Виливаємо воду в каструлю і доводимо до кипіння, додаємо масло і сіль. Всипаємо 0,5 склянки борошна. Перемішуємо, щоб з
close
Додати свій рецепт