![](/_pu/28/12080551.jpg)
Складові:
- 1,5 кг індичих крил (4 середнього розміру)
- 400 г домашньої сметани
- 1 ст. ложка гірчиці зернами (діжонської, франзузької)
- 1,5 ст. ложки улюблених трав (базилік, чебрець, майоран)
- 1 чайна ложка кмину (хто не любить - можна не давати)
- сіль, перець до смаку
- олія для підсмажування крил
Приготування
Крила помити, розрізати кожне по суглобах на дві частини, промокнути паперовими серветками.
На розігрітій олії підсмажити крила до рум'яного кольору.
Перекласти у посудину, в якій крила будуть запікатись у духовці, вилити туди ж залишки олії, на якій вони смажились.
Окремо змішати соус.
До сметани додати гірчицю, суміш трав, кмин, посолити і поперчити до смаку (мати на увазі, що крила смажені без приправ, солі і перцю).
Залити соусом крила, закрити зверху фольгою або кришкою і поставити на 40-50 хв. в духовку. По закінченні цього часу, крила відкрити і потримати в духовці ще хвилин 15-20.
Джерело: Крила помити, розрізати кожне по суглобах на дві частини, промокнути паперовими серветками. На розігрітій олії підсмажит