Імбирно медове печиво
Катя
10.10.2015

Складові:
- 2 1/4 склянки борошна
- 75 г масла
- 1 1/3 склянки цукру
- 1 велике яйце
- 1 ст. л. порошка імбирю
- 1 ч. л. порошку до печива
- 1 ч. л. кориці 
- 1/4 склянки меду

Приготування
Духовку розігріти до 175 С.
Спочатку змішати сухі інгридієнти: борошно, корицю, імбир и порошок до печива.
В іншій посудині збити масло. Додати цукор, яйце і мед.
Аккуратно з'єнати сухі інгридієнти з мокрими.
Зробити 30-35 однакових кульок (трішки припляснути, зробивши малюнок за допомогою виделки).
Печеньки викласти на деко і випікати 10 хвилин.

Печиво дуже смачне і ароматне.



Джерело: Духовку розігріти до 175 С. Спочатку змішати сухі інгридієнти: борошно, корицю, імбир и порошок до печива. В іншій посуд
close
Додати свій рецепт